BEURSBOUW & BEURSCONCEPT

Uw beurs organiseren met minder stress én meer bezoekers? Het kan!

Een beurs organiseren vergt veel tijd, energie en geld. Zelfs voor kleinere vakbeurzen moet u als organisator op veel fronten tegelijkertijd bezig zijn. Marketing, ticketverkoop, exposanten overtuigen, een expohal zoeken, met al uw leveranciers communiceren…

Verloopt de organisatie niet efficiënt genoeg? Dan is de kans groot dat er geen volgende editie van uw beurs komt.

Om dit doemscenario te helpen vermijden, bieden we twee diensten aan voor beursorganistatoren. Ontdek hieronder onze mogelijkheden en uw voordelen.

Beursbouw standen - Van modulaire standenbouwer tot standen op maat | © www.Expopoint.be

BEURSBOUW

Een 10 of 100-stal standen voor één beurs bouwen, vergt ervaring, technische kennis, mankracht, creativiteit en een strakke organisatie.

Beursconcept loungexpo: netwerk en lounge gecombineerd | © www.Expopoint.be

BEURSCONCEPT

Loungexpo is ons kant en klare beursconcept. Samen met u stemmen we het volledig af op uw organisatie, exposanten én beurs bezoekers.

Beursbouw: opbouw van prefab standen tot volledige expohallen met standen op maat

Als organisator kan u genieten van onze 17 jaar ervaring als standenbouwer en ons groot netwerk van vakmensen. Ook voor de huur van truss constructies, beursmeubilair, modulaire Aluvision of beMatrix standen enz. kunt u rechtstreeks op ons een beroep doen.

Uw voordelen van onze ervaring als beursbouwer 

 • U hoeft met minder bedrijven te communiceren. Dat betekent voor u een grote winst op het gebied van tijd, organisatie en planning.

 • Onze standenbouwers zijn maar op 1 locatie en kunnen dus de hele dag doorwerken. Voor u en de exposanten levert dit een aanzienlijke besparing op de verplaatsingskosten op.

 • Door grotere volumes materialen voor beursbouw ineens te huren, geniet u van interessante kortingen.

 • We kunnen u zowel gedeeltelijke als totaaloplossingen aanbieden. Dit houdt bijvoorbeeld enkel de opbouw van prefab standen in. Of u kunt kiezen voor een sfeervol beursconcept met alles erop en eraan. Wat dat inhoudt, ontdekt u hieronder.

Beursconcept waarbij beleving centraal staat 

Beleving heeft een centrale plaats ingenomen in onze maatschappij. Tien jaar geleden volstond het om een beurs te organiseren en standen te bouwen. Bedrijven stonden te springen om zich in te schrijven als standhouder. Dankzij promotie en reclame kwamen er voldoende geïnteresseerden op af.

Maar zo werkt het vandaag niet meer. Vooral kleinere (vak)beurzen hebben moeite om voldoende bezoekers te overtuigen en dus rendabel te zijn.

Dat komt natuurlijk omdat mensen hun verwachtingen hoog liggen. In de digitale wereld is het bovendien gemakkelijk om overal en altijd informatie op te zoeken en contacten te leggen. Zonder hiervoor een beurs te “moeten” bezoeken.

Loungexpo : wat beursbezoekers en exposanten écht willen

 • We verrassen uw exposanten én beursbezoekers.

 • We bieden een ervaring aan die ze niet op hun kantoor, thuis, of op hun smartphone kunnen beleven.
 • Ons beursconcept bestaat uit twee pijlers: LOUNGESFEER en NETWERKEN. We brengen het beste van deze twee werelden samen. Zo verloopt uw vakbeurs of evenement ontspannend én professioneel.
 • We zorgen er voor dat mensen uw beurs WILLEN bezoeken. Hoe we dat concreet realiseren, ontdekt u hieronder.

Origineel concept voor vakbeurzen: netwerken & loungesfeer

Uw exposanten kunnen kiezen uit 3 verschillende oppervlaktes voor hun modulaire stand. Ze hoeven zich absoluut niet bezig te houden met technische aspecten die nu eenmaal horen bij een beursdeelname.

De standen zijn open en toegankelijk. Een LOUNGEXPO stand heeft namelijk de vorm van een zeshoek. Wij voorzien de frames en vloerbekleding. Exposanten kunnen de panelen via ons laten bedrukken.

In samenspraak met u stellen we de ideale inrichting van de beurshal en het grondplan op. Ook over de huurprijs per stand geven we u graag advies. Op die manier houdt u uw budget netjes onder controle. 

Sfeervol beursconcept met catering en drankjes | © www.Expopoint.be

Bezoekers krijgen van een exposant een persoonlijke uitnodiging, waar ze graag op ingaan. Andere geïnteresseerden kunnen voor een democratische prijs de beurs bezoeken. 

Voor exposanten is uw  beurs is een goede gelegenheid om leverancier- en klantrelaties te versterken. En in contact te komen met nieuwe leads

Als organisator heeft u op voorhand een duidelijke kijk op het aantal bezoekers. En uw exposanten helpen u om uw beurs te promoten. 

 • Gratis parking

Dat lijkt misschien een detail. Maar het draagt bij aan de sfeer die we willen bereiken: bezoekers en exposanten moeten zich van in het begin welkom voelen.

 • Gratis catering

Voor alle aanwezigen op de beurs voorzien we een hapje en een drankje. Dit past  in het concept van de ontspannen LOUNGE sfeer.

 • Gratis toegang

Elke standhouder krijgt een aantal toegangsvouchers om uit te delen aan leveranciers, trouwe klanten of andere geïnteresseerden.

Ons unieke beursconcept in beeld

Klik op een foto voor meer details

Organiseert u een beurs of netwerk event?

We komen graag langs om onze mogelijkheden als beursbouwer toe te lichten.
Vul hier uw gegevens in en we nemen spoedig contact op met u.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UW BEURSBOUW & -CONCEPT IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

0
standen gebouwd op één beurs
0
m² standoppervlakte gebouwd
0
jaar ervaring