Beursstanden bouwen met houtconstructies

Een beursstand in hout springt in het oog. Expopoint gebruikt duurzame houten constructies voor de opbouw van uw beursstand. Reken op Expopoint voor beursstanden van topkwaliteit!

De meest ambachtelijke vorm om beursstanden te bouwen blijft nog steeds de houtbouw. Houten constructies worden vaak gecombineerd met truss bouw en/of be Matrix panelen, maar een stand in hout bouwen heeft op zich ook een aantal voordelen.

Beursstanden met Houtbouw

apipro-beursstand-hout
indusclean-houtbouw-beursstand
stand-met-hout-voor-olympus
beursstand-paars-groen-blauw
navitrans (1)
_DUL2605
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)
bolloré (3)

1. Beursstanden in hout – net dat ietsje meer

Houten constructies verhogen de uitstraling van een beursstand. Door een constructie in hout in uw beursstand te integreren, creëren we namelijk een sfeervolle ruimte die bezoekers uitnodigt om een kijkje te komen nemen. De investering die u maakt, verdient zichzelf op deze manier terug.

2. Betaalbare houten constructie als beursstand

Het bedrag dat u betaalt voor een beursstand met een houtbouw constructie valt overigens heel goed mee. Doordat we het maatwerk beperken waar mogelijk, blijven de kosten immers onder controle.

3. Veiligheid tijdens de beurs

Beurzen worden druk bezocht. Tijdens piekmomenten kan het dan ook wel eens gebeuren dat veel mensen tegelijkertijd uw stand bezoeken. Door te kiezen voor een beursstand in hout, reduceert u de kans op schade of ongevallen aanzienlijk.

Houten beursstanden – de mogelijkheden

Wil u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van houten beursstanden? Neem dan vandaag nog contact op.