Een modulaire beursstand bouwen: zo snel gaat dat

Aluvision beursstand voor Olympus (case study)

Olympus doet zeker een belletje bij u rinkelen. Maar wist u dat ze ook toepassingen aanbieden voor de medische wereld? Om de gespecialiseerde appartuur te promoten op een vakbeurs, bouwden we een modulaire stand.

De opbouw met dit standenbouwsysteem verloopt meestal sneller dan met houtbouw of truss constructies. En we hadden dus ook even tijd om tussendoor wat foto’s te nemen…


Inhoudsopgave


Stap 1: Aluvsion frames opzetten

Voor modulaire beursstanden maken we gebruik van twee systemen: beMatrix en Aluvision. Voor deze stand was de keuze gevallen op het laatste.

De aluminium frames kunt u, net zoals Olympus deed, gewoon huren bij ons.

Hierdoor bespaart u onnodige aankoopkosten. Ook voor het transport en de opbouw zorgen wij.

Bij deze stand hadden we eerst een verhoogde houten vloer met aluminium randen aangelegd. Deze constructie vormde een veilige en stevige basis om de Aluvision kaders aan te bevestigen.

Stap 2: spandoeken opspannen aan de frames 

Als de constructie klaar is, bevestigen we ofwel panelen, ofwel doeken aan het frame. Voor deze stand gebruikten we bedrukte stretch doeken. Door het contrast met de witte doeken, komen de slogan en de productafbeelding sterk naar voren.

Dankzij de spotlights komen deze zelfs in een donkere beurshal goed tot uiting.

Standenbouwer modulaire beursstanden | © www.Expopoint.be

Stap 3: tv-schermen en meubilair

Bedrijfsfilmpjes vertonen op een beurs heeft zo zijn voordelen. Beeld en geluid trekt de aandacht van bezoekers. Mensen staan letterlijk stil bij uw product of dienst.

Op deze stand monteerden we 2 schermen. En natuurlijk testten we ze ook uit. Dat doen we altijd, zelfs met het audio-visuele materiaal dat u ook bij ons kunt huren.

Ook de houten constructies op de stand behoren tot ons assortiment van beursmateriaal. Zoals u in de volgende stap kan zien, kunnen we deze personaliseren.

Modulaire beursstand opbouw: tv meubilair plaatsen op stand | © www.Expopoint.be

Stap 4: afwerking van de modulaire beursstand

Na de opbouw zetten we de puntjes op de i.

Op het houten blok brachten we het sticker logo aan.

Het medische toestel stelden we op, maar lieten we in de beschermingsverpakking staan. Zo waren wij en de opdrachtgever zeker dat deze in perfecte staat zou zijn als de beurs van start ging.

En toen was het tijd voor een laatste foto…

Modulaire beursstand bouwen | © www.Expopoint.be

Voordelen van een modulaire stand: snel gebouwd, lagere kosten

Zoals u in de foto’s van de opbouw van de modulaire stand kan zien, moesten we maar één ervaren standenbouwer ter plaatse sturen.

Dat heeft natuurlijk een gunstig effect op de totaalprijs. Net zoals het huren van de Aluvision frames, tv-schermen en houten blokken.

Voor gepersonaliseerd drukwerk kiezen we altijd in samenspraak met onze opdrachtgevers voor een duurzame oplossing. De doeken van deze stand kunnen bijvoorbeeld later ook nog dienst doen.

Ook een modulaire beursstand laten bouwen?

Wil u graag onze mogelijkheden voor uw stand persoonlijk bespreken?

Vul uw gegevens in en we nemen geheel vrijblijvend contact op met u.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.