Beperkt budget voor beursstand

Betaalbare standen. U kan bij ons een goedkope truss, of zelfs een volledige beurstand kopen. Ontdek wat Expopoint voor u kan doen, zelfs met een laag budget.

De beursstand van Concept Tuinen voor de deelname aan de “Bouw- & Renovatiebeurs” moest voldoen aan 3 vereisten:

  • Met een beperkt budget toch een stijlvolle beursstand bouwen.
  • De vlotte toegang tot de stand was een tweede vereiste van de klant.
  • Tenslotte mocht de stand geen industrieel karakter vertonen omdat dit afbreuk zou doen aan het aanbod van de klant, zijnde tuinaanleg.

Betaalbare beursstand

Wegens het beperkte budget besloten we om het project anders aan te pakken dan gewoonlijk. Heel concreet bespaarden we als volgt:

  • De klant bedacht de inrichting van de stand volledig zelf en zorgde ook voor de uitvoering ervan. Naast het bouwen van de truss constructie sprongen we enkel bij in het aanleggen van de aangepaste standverlichting.
  • Voor dit project werden houtbouw en be Matrix wegens budgetaire redenen uitgesloten.
  • Een deel van de inkleding werd verzorgd met bestaand communicatiemateriaal. Meer bepaald werden twee witte banners aan de zijkanten en een grote bedrukte vlag aan de achterzijde hergebruikt.

TV-schermen op de beursstand

Om het vaste stramien van de LED-TV te doorbreken, hebben we de klant aangeraden zelf enkele TFT-schermen aan te kopen. Deze werden in een bamboezuil ingewerkt en pasten daarbij perfect in het hele concept van de stand.

Toegankelijke beursstand

Om de toegankelijkheid van de stand te vergroten hebben we de dwarse truss vooraan weggelaten. Hierdoor leek de stand groter dan wanneer we een steuntruss gemonteerd zouden hebben. Bovendien werd door de openheid de drempel om de stand te betreden drastisch verlaagd.

Truss constructie verbergen

Een truss constructie is de meest stabiele oplossing voor standen. Doordat ze echter van ijzer gemaakt zijn, voelen ze ook enigszins industrieel aan. Dit paste helemaal niet bij de diensten die de klant aanbiedt (tuinaanleg). Daarom verborgen we de trussen met behulp van zwarte truss sleeves en een horizontale fris van 0,5 meter hoog.

Ook een stijlvolle beursstand nodig?

Heeft u een beperkt budget, maar wil u toch een mooie, aantrekkelijke beursstand kopen? Neem dan vandaag nog contact op met standenbouw Expopoint en we overlopen graag samen de mogelijkheden.