Kleuren van een beursstand

Gebruik kleuren voor een opvallende beursstand met geïntegreerde banner en displays, zodat iedereen op de expo de stand ziet. Dankzij ons wordt een stand de ster van de expositie.

Bij het inrichten van een beursstand houden we steeds rekening met de uitstraling van het bedrijf alsook met de sector waarin het bedrijf zich bevindt.

De security sector bijvoorbeeld heeft een heel verzorgde en secure reputatie. De stand van ID tech op de Secura beurs moest dit dan ook uitstralen.

Hieronder lichten we enkele van onze doordachte keuzes toe. Ze tonen aan dat een beursstand van Expopoint tot in de kleinste puntjes doordacht en verzorgd is.

Witte beursstand

Voor de kleuren van deze stand kozen we voornamelijk wit en blauw. Het is natuurlijk geen toeval dat dit ook de belangrijkste kleuren van het logo van de klant zijn.

  • De barzone werd volledig overdekt door een witte velumdoek.
  • In deze zone stond een witte praktische toog met een breedte van 2 meter. Deze was voorzien van LED-verlichting die van kleur aangepast kon worden.
  • Enkele statafels met witte design krukken zorgden voor voldoende zitgelegenheid.
  • De verlichting in de stand was zacht en sereen zodat de stand een aangename uitstraling had.
  • De stand werd afgewerkt met twee witte design vazen met daarin een buxus bol. De plant vormde een subtiel groen accent die door zijn eenvoud een zekere meerwaarde heeft.

Goede zichtbaarheid op de expositie

Net als bij deze beursstand, kozen we ervoor om in het midden van de stand een hoge toren te bouwen. De banner met het logo van de klant bovenaan zorgde voor een goede visibiliteit van de bedrijfsnaam.

Daarnaast konden expo-bezoekers op 6 LED-TV’s een presentatie bekijken over de verschillende diensten van de firma. Ieder scherm werd apart aangestuurd. We hebben er vanzelfsprekend voor gezorgd dat de onderste TV-schermen hoog genoeg hingen zodat deze ten allen tijde zichtbaar zouden zijn.

Een offerte ontvangen voor uw beursstand?

Elke stand die we ontwerpen en bouwen is op maat gemaakt. Laat ons uw wensen weten via ons contactformulier en we overlopen graag met u de mogelijkheden.