Beurs bezoekers filteren

De bezoekersstroom kan u regelen door een slimme opstelling van het beursmeubilair en bijvoorbeeld houten beurswanden die u samen met uw stand kan huren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we perfect hoe u met een beurswand meer privacy kan creëren.

Heel veel standhouders staan te springen om zoveel mogelijk beurs bezoekers op hun stand te krijgen. Af en toe zijn er echter ook exposanten die geen al te grote toeloop willen. Op die manier verlopen verkoopsgesprekken en productpresenaties namelijk in alle rust.

Als ervaren standenbouwers hebben we ook voor dit soort situaties een gepaste aanpak. We hebben de mogelijkheid om uw stand op te splitsen met bv houten scheidingswanden of bakken.

Bezoekers filteren op een beurs

LPW is één van de marktleiders op het gebied van het bouwen van zwembaden. Ze konden dan ook niet ontbreken op Batibouw, maar ze wensten geen overrompeling van hun beursstand.

Daarom hebben we geopteerd hebben om de stand grotendeels af te schermen met houten bakken en een beurswand. Deze hadden overigens niet enkel een functionele bedoeling, maar droegen ook bij aan de sfeer.

Beursstand met een buitengevoel

Beurzen vinden in het algemeen in grote exporuimtes plaats. Omdat de klant echter ook buitenzwembaden aanbiedt, wilden we een buitengevoel opwekken.

  • De houten afschermbakken waren gevuld met witte kiezels.
  • Het kunstgras dat gebruikt werd op de stand versterkte het buitengevoel.
  • Alle stand beursmeubilair (onthaal desk, statafels, zittafels) droeg eveneens bij aan de atmosfeer.

Beursmeubilair verhoogt de gezelligheid

Naast het buitengevoel, moest de stand ook luxe en gezelligheid uitstralen. We beschikken dan ook over een groot assortiment beursmeubilair om elke stand de ideale aankleding te geven.

  • Een plafonddoek geeft de stand een luxueze aankleding. 
  • De stand werd uitgelicht door een combinatie van HQI en PAR spots. Hierdoor wordt een stand goed belicht en behoudt het toch de nodige gezelligheid.
  • Voor de accenten in de stand (de vazen met appels, groene bamboestokjes) zorgde de klant zelf.

Zichtbaarheid van de beursstand

Om de stand aantrekkelijk en goed zichtbaar te maken, bestond de achterwand uit panelen van maar liefst 4m hoog. Deze waren speciaal op maat gemaakt voor de klant. De antraciet kleur zorgt overigens voor een mooi contrast met de lichte houtkleuren in de stand.

Ook de grote kleefletters aan het zwembad en de opgehangen vlaggen aan de getakelde truss structuur garandeerden een hoge zichtbaarheid.

Stand huren of kopen aan een scherpe prijs

Elke stand die we ontwerpen en bouwen is op maat gemaakt. Laat ons uw wensen weten via ons contactformulier en we bezorgen u een vrijblijvende offerte. U kan bij ons elk type stand huren of kopen.