Verhoogde beursstand om diensten te promoten

Een verhoogde beursstand met een truss constructie zorgt ervoor dat een stand altijd in het oog springt. Standenbouw Expopoint heeft wat u zoekt.

De inrichting van een beursstand die bestemd is om diensten te promoten, vergt een specifieke aanpak. Doordat er namelijk geen producten voorhanden zijn, dreigt dergelijke expostand al snel leeg te ogen.

Bezoekers moeten in dit geval ook op een andere manier overtuigd worden dan met het tonen van producten. Zeker op een vakbeurs als ‘Beurs Trailer’, waar o.a. grote opleggers en aanhangwagens echte blikvangers zijn, is het een kunst om in de kijker te lopen met een stand voor een dienstverlendend bedrijf.

Vanuit dit uitgangspunt ontwierpen we de beursstand voor verzekeringsmakelaar D’hondt Kerckhof en partners.

Verhoogde beursstand

Om de naamsbekendheid van de makelaars te vergroten, kozen we voor een niet-alledaagse truss constructie.

We bouwden de stand namelijk op een hoogte van 5 meter. Langs 3 zijdes hingen we een groot naambord in Be matrix op, dat voorzien was van bedrukte forex panelen. De hoogte van de stand zorgde niet alleen voor een goede zichtbaarheid, maar resulteerde ook in een optimale uitlichting van de stand.

Duidelijke communicatie tijdens de beurs

Beursbezoekers bekijken heel snel een stand en beslissen dan of het de moeite is om stil te blijven staan en de stand te betreden. Er is dus weinig tijd om hen duidelijk te maken wat de exposant te bieden heeft.

Om bezoekers in een oogwenk te laten weten wat de exposanten aanbieden, kwamen we op het idee om de stand van het volgende te voorzien:

  • De wand aan de berging werd volledig gepersonaliseerd met een word cloud.
  • Twee LED tv’s zorgden voor een extra audiovisuele ondersteuning.

Uitnodigende beursstand

De inrichting moest ervoor zorgen dat geïnteresseerden zin hadden om de stand te betreden en zo meer te weten te komen over het bedrijf.

  • Een praktische bar met led-verlichting en ingewerkte tapinstallatie en spoelbak vormde het centrale punt in de stand.
  • Qua zitgelegenheid werd er gewerkt op verschillende niveau’s:  krukken en statafels voor een kort gesprek en enkele zittafels met stoelen voor de meer uitgebreide conversaties.
  • Het witte koordjesgordijn en de witte truss sleeves zorgen voor een warme aankleding van de in wezen koelere truss constructie.

Neemt u binnenkort zelf deel aan een beurs?

Wil u uw stand optimaal ingericht hebben? Neem vandaag nog contact op en bespreek met onze standenbouw-professionals de mogelijkheden om ook úw beursstand in de kijker te laten lopen.