Standinrichting beurs

Exclusieve en in het oog springende standinrichting van Expopoint. U huurt een stand op een beurs en wij zorgen voor een mooie, effici├źnte en snelle inrichting en aankleding van uw beursstand.

De meerderheid van beursexposanten opteert voor een prefab beursstand die door de beursorganisator verhuurd worden. Het gevolg hiervan is dat veel bedrijven die aanwezig zijn op een beurs opgaan in de massa. De beperkte investering die ze gedaan hebben is in die gevallen vaak weggegooid geld.

Prefabstand Inkleding en Versiering

Met een professionele inrichting en aankleding van uw beursstand is het echter mogelijk om, zelfs met een beperkt budget, toch een grotere zichtbaarheid te behalen. En dus de kosten voor uw deelname aan de expo meer dan terug te verdienen.

Basisformule standinrichting beurs

Met onze basisformule krijgt uw stand een veel exclusievere uitstraling dan een doordeweekse prefab stand. In deze formule zit namelijk:

  • Een pakket beursmeubilair dat van hoogwaardige kwaliteit is. Met onze beursmeubelen maakt u meteen een professionele indruk.
  • Een pakket bedrukking. De wanden bijvoorbeeld kleden we aan met uw logo.

Wilt u daarnaast nog meer opties, zoals bijkomende decorstukken, dan is dit ook mogelijk. U vindt bij ons bv barkrukken en tafels, presentatie zuilen, een draadgordijn of koordgordijn en vele andere zaken voor de inrichting van uw stand.

Bovendien laten we u de keuze om een deel van de inrichting zelf in te bepalen en uw budget dus nog beter onder controle te houden.

Hoeveel kost een stand inrichten?

De prijs voor het inrichten van een stand hangt af van een aantal factoren, zoals uw bijdrage aan de decoratie van de stand. Wil u een exacte raming? Neem dan zeker vandaag nog contact op zodat ook uw bedrijf in het oog springt op de volgende beurs.