Truss constructie als beursstand

Een truss constructie als beursstand? Dé manier om uw kosten te drukken! Expopoint heeft jarenlange ervaring in standenbouw met trussen en biedt u steeds een beursstand op maat aan een scherpe prijs.

Beursstanden met Truss

Een truss constructie voor uw beursstand heeft drie grote voordelen:

1: Evenwichtig budget voor uw beursstand

In de eerste plaats blijft uw budget voor een beursdeelname beter in evenwicht. Een truss constructie opbouwen gaat immers vrij snel. Vanzelfsprekend heeft het gebruik van trussen een positief gevolg op de kosten voor uw beursstand.

2: Verhoogde zichtbaarheid van uw stand

In de tweede plaats is het mogelijk om met trussen een beursstand op te bouwen die gegarandeerd in de kijker loopt. Het is namelijk mogelijk om een beursstand tot 6 meter hoog te bouwen. In de breedte kunnen makkelijk afstanden tot 12 meter overbrugd worden, zonder dat hierbij een steunpaal nodig is. Een truss constructie biedt gegarandeerd flexibiliteit bij het ontwerpen van uw beursstand.

3: Grote toegankelijkheid van uw beursstand

Dankzij trussen kan uw beursstand heel open en dus ook toegankelijk zijn. Dit nodigt geïnteresseerde beursbezoekers uit om uw stand te bezoeken en uw zaak van dichterbij te leren kennen.

Expopoint, truss standenbouwer bij uitstek

Als gerenommeerd truss standenbouwer bent u bij Expopoint steeds aan het juiste adres voor een in het oog springende beursstand. Uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat het ontwerp, de opbouw van uw truss constructie én de inrichting van uw beursstand voor onze rekening te nemen.

Hierdoor bespaart u zichzelf heel wat zorgen en bent u er 100% zeker van dat uw beursstand ruim op tijd klaar zal zijn.

Besteedt u liever slechts een deel van uw project uit? Ook dat is mogelijk bij ons. We zijn immers een flexibele standenbouwer en houden graag rekening met de wensen van al onze klanten.

Wat kost een truss beursstand?

Het antwoord op deze vraag hangt af van o.m. hoe groot uw stand zal zijn en dus ook hoeveel truss palen er nodig zullen zijn.

Daarnaast spelen ook factoren als de duur van het huren van de truss constructie en de inrichting van uw beursstand een rol. Neem daarom best contact op en we bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat van uw behoeften.